Business

Gevaren Voor De Gezondheid-De Begeleiding Van Kanker

By

Het is een geteste waarheid dat “gevaren voor de gezondheid ” trigger kanker. Dus de zorg is, “hoe geopenbaard zijn we aan deze kanker het creëren van chemicaliën? ” de naleving van de verklaring is uit de scorecard.org site die luchtverontreiniging in de Verenigde Staten controles. “Meer dan 4.000.000.000 extra kilo’s van schadelijke chemicaliën worden gelanceerd door de marktrecht in instelling van het land elk jaar, bestaande uit 72.000.000 extra kilo’s geïdentificeerde gevaren voor de gezondheid “. De dichte vrienden van de evaluatie van de planeet van de luchtvervuilings levering van de atmosfeer firma openbaart dat de meest significante productiefaciliteiten van Groot-Brittannië nog meer dan 10.000 ton kanker-veroorzakende chemische producten recht in de lucht elk jaar lanceren.
De Environmental Working team heeft eigenlijk onderzocht persoonlijke behandeling items om hun veiligheid en beveiliging te ontwikkelen voor 5 jaar op dit moment, en hebben ook daadwerkelijk vrijgegeven hun zoekopdrachten voor (begeleiding naar kanker). Hier zijn gewoon 2 van de manier waarop we voortdurend worden onderworpen aan deze afschuwelijke chemicaliën.

Horrible Chemicals Industrial Chemicals zijn standaard componenten in individuele behandeling items.
-Er te maken hebben met 10.500 speciale chemische werkzame bestanddelen in deze voorwerpen die gezondheidsrisico’s, chem9icals, reproductieve contaminanten, hormoonontregelaars, weekmakers, ontvetters en oppervlakteactieve stoffen bevatten, wat overeenkomt met een elke 8 van de 82.000 chemicaliën die zijn aangemeld voor gebruik (kanker coaching) Leeuwarden in persoonlijke behandeling items in de Verenigde Staten
-Onder elke 5 volwassenen zijn mogelijk onthuld elke dag aan elke een van de toonaangevende 7 kankerverwekkende stoffen die gebruikelijk zijn om individuele behandeling item componenten-Hydrochinon, ethyleen dioxide, 1, 4-dioxaan, formaldehyde, nitrosaminen, Pak’s, en acrylamide.

De werkelijke schade wordt gedaan door wat we drinken en eten. In de afgelopen jaren, veel dank aan aanzienlijke studie recht in kunstmatige additief, is het eigenlijk ontwikkeld dat de Major “additief awesome ” zijn “excitotoxins. ” via een pathologische procedure die grotendeels is gemaakt door het consumeren van overtollige glutamaat, aspartaat en ook l-cysteïne, effectieve excitotoxins dat over-activeren receptoren in het lichaam, trigger afferente neuron te veranderen of worden geschaad en ook geëlimineerd. Plaats in termen van niet-Professional, excitotoxins “Delight je geest cellen tot fataliteit! ” en daadwerkelijk zijn gevestigd op een substantiële reclame voor kankerontwikkeling en ook de overgang. Wanneer u de glutamaat graad te verhogen, kanker gewoon uitbreidt als wildvuur, toch als je belemmeren glutamaat; het vertraagt drastisch de ontwikkeling van kanker.
Nitrosaminen dus, als absoluut niets anders, je moet erkennen welke ingrediënten zijn excitotoxins, wat de effecten zijn van het eten van hen, en ook hoe je voedsel dat typisch excitotoxins in hen te herkennen. Hoewel er te maken hebben met 70 excitotoxins, nitrosaminen (zout nitriet), mononatriumglutamaat glutamaat (MSG) en aspartaam zijn een van de meest gevaarlijke en zijn de belangrijkste “additief awesome ” belast met kanker en diverse andere degeneratieve ziekte (kanker coaching) Friesland. Zout nitriet is bijgedragen aan vlees als een chemische stof, met name om te voorkomen dat de ontwikkeling van het micro-organisme dat botulisme triggers en te voorzien in een esthetische rode uitstraling. Wanneer zout nitriet wordt bijgedragen aan vlees, het bevat met de “amines ” momenteel bestaande in het vlees te creëren “nitrosaminen. ” Dit zijn zeer kankerverwekkende chemische stoffen die kunnen verhogen uw waarschijnlijkheid van het verkrijgen van geest tumoren, leukemie en ook specifieke vormen van kanker.

Is een van de meest gebruikte “smaak Booster ” op de planeet. Het wordt gemaakt van in geraffineerd voedsel, gemak voedsel, ingeblikt, verpakt en ook bevroren omhoog voedsel, soepen, sauzen en in Chinees voedsel gebruikt. MSG daadwerkelijk is aangesloten op kanker, migraine, bronchiale astma, neurodegeneratieve ziekte, ADHD, Alzheimer, Parkinson, ALS, hartafwijkingen en ook veel meer de laatste tijd om problemen met het gewicht. Kinderen en ook jongeren lopen het meeste risico. Gedrags-en ook fysieke problemen in aanvulling op rente tekort voorwaarde (ADD), daadwerkelijk zijn geïdentificeerd en ook effectief behandeld als MSG voorwaarden.

Tags: Tags: , , , ,

You may also like